Bilder fra MiniNordia 16. – 20. mai

Det var en vellykket leir som ble arrangert på Krakosseter 16. – 20. mai. Leiren var for speidere, rovere og ledere fra speidergruppene i Nittedal og Nittedals vennskapskommuner i Sverige, Danmark og Finland.

Svenskene så vi denne gangen ikke noe til, men både danskene og finnene møtte opp. Gjestene fikk blant annet oppleve 17. mai-feiring i Nittedal, noe som de fleste synes var en spesiell opplevelse. I tillegg var det andre aktiviteter som fylte tiden, som for eksempel pionering, strikkfotball og skogtur med kanopadling og grilling. På tross av endel regn i løpet av leiren, var det derfor fornøyde speidere som dro hjem etter helgen. -Mange med flere nye bekjentskaper, også på tvers av landegrensene…Svenskene så vi denne gangen ikke noe til, men både danskene og finnene møtte opp. Gjestene fikk blant annet oppleve 17. mai-feiring i Nittedal, noe som de fleste synes var en spesiell opplevelse. I tillegg var det andre aktiviteter som fylte tiden, som for eksempel pionering, strikkfotball og skogtur med kanopadling og grilling. På tross av endel regn i løpet av leiren, var det derfor fornøyde speidere som dro hjem etter helgen. -Mange med flere nye bekjentskaper, også på tvers av landegrensene…

Det har nå blitt lagt ut bilder fra MiniNordia-leiren. Disse kan du beskue i vårt fotoalbum.

De danske speiderne som var med på leiren tok også masse bilder. Disse er også lagt ut på nett, og kan sees på Nordias egen hjemmeside; http://www.nordia.org/. Her finnes det også bilder fra en tidligere Nordia-leir og fra flere Nordia-treff for rovere og ledere. Skulle du ha lyst til å ta en titt på hjemmesiden til de danske speiderne i Fredensborg også, er dette mulig her.