Bilder fra Nythun 2005

Nå er de første bildene fra Nythun vinterkurs 2005 publisert i fotoalbumet! Det vil trolig dukke opp flere etterhvert. Tilbakemeldingene fra kurset så langt tyder på at de aller fleste, både småspeidere, speidere, rovere og ledere var veldig fornøyde med kurset, tross litt administrative utfordringer underveis.

Marit og Jørn (vertskapet) understreket hvor hyggelig det var at vi var mange, og mente det var en flott idé å invitere med de andre speidergruppene i bygda. De håpet å se så mange som mulig neste år, da 1. Slattum vil arrangere sitt vinterkurs nummer 30 på Nythun Høyfjellstue.

HITTEGODS: Hvis du savner noe eller har fått med deg hjem noe som ikke er ditt, ta kontakt med en av troppslederne i 1. Slattum. De har oversikten over hva som er mistet og gjenfunnet.