Ny-Ã…lesund 2006 – dag 4

Mandagen startet nådeløst klokken 07:00, da en ubehagelig våken Eivind vekket alle de andre deltakerne med sitt gode humør. Frokost ble fortært, og arbeidet startet 08:00. Som på lørdag (og i fjor, og alle foregående år..!) var hovedoppgavene vindusvask og maling. I tillegg ble det byttet lyspærer, vasket møbler og pusset pullerter på kaia.

Dagen forløp uten større viderverdigheter, men mens middagen ble inntatt, så en regntung sky sitt snitt til å dumpe sin last over byen. Siden regnet vedvarte også etter måltidet, var de som arbeidet utendørs nødt til å oppgi sitt virke for kvelden. Eivind var derimot så heldig at han kunne fortsette, siden han var den eneste som jobbet innendørs!

Grunnet det samme vÃ¥te, tÃ¥kete været, ble kvelden for en stor del tilbragt med innendørssysler, som fotball (i verdens nordligste gymsal), filmtitting, internettsurfing(!), og planlegging av sprell for resten av uka. Glade gikk speiderne til køys, klare for nok en flott dag i det fantastiske landskapet rundt Kongsfjorden…