Innbrudd pÃ¥ Vennervann, igjen…

Roverlaget AllWall var på tur til speidergruppens hytte på Vennervann i helgen. Dessverre var det et trist syn som møtte dem da de kom opp på hytta fredag kveld; det hadde vært innbrudd på hytta, IGJEN! Forrige gang det var innbrudd på hytta var i mai i år. Da var det døra som var ødelagt. I sommer har det blitt byttet dør. Denne gangen var det ett vindu på baksiden av hytta som var brukt som inngang.

Roverne holder for tiden på å pusse opp hytta slik at den skal bli til større glede for hele speidergruppa. De innrømmer at det er en real knekk i motivasjonen for oppussing når man finner hytta i verre stand enn da man forlot den. Det blir ikke den progresjonen man kunne ønske, når man må bruke tid på å fikse etter innbrudd og sikre hytta.

Roverne regner med at det nye taket skal bli isolert i løpet av høsten slik at det skal være mulig å bruke hytta i vinter. Når taket er isolert skal det paneleres og deretter skal hemsen utbedres. Roverlaget har store planer og håper at hytta blir mye finere og ikke minst bedre å bruke enn før.
Les mer om hytta vår og følg med på hvordan det går med oppussingen her.