Det var en gang en patruljetur

Fra Slattumstikka nr. 1 1996…

Vi var på Vennervann. De som var der var Magnus, Anders og Trond. Vi brukte bare en fyrstikk på å tenne opp i den våte peisen. Vi var oppe hele natten for å øve på knuter. Vi var veldig flinke: Dagen etter stod vi opp klokken 08.00 og vi gikk ut for å lage en stol og en trillebår ved hjelp av naturens egne hjelpemidler. Det gikk fint. Etter det dro vi ned til Oslo for å kjøpe en oppskrift på barkebrød. Det var faktisk godt. Da kvelden kom lagde vi badstu i hytta og løp ned til søen for å ta kveldens bad. Det var veldig oppfriskende, store senior ble plutselig til lille julior, skjønner ikke hvorfor.
På vei opp til hytta stoppet vi for å spise middagen vår, som bestod av barkebiff, bladstuing og snøsaus.
Vi ble mette, så vi hoppet over desserten. På hytta spilte vi poker sammen med Pamela Anderson, Cindy Crawford og Kim Bassinger. Dagen etter dro vi ned til mors kjøttkaker.
ELG PATRULJE