Gode nyheter!

Gledelig nyhet til speiderne i flokken: Vi har endelig fått på plass nye flokkledere! Hele tre damer er nå i sving med å planlegge vårens aktiviteter!

For de som var med til Nythun Høyfjellstue for et par uker siden, vil det være et kjent ansikt blant de tre. Sarah Hemmersbach har, etter flere år med studier i Tyskland, endelig kommet tilbake til Norge og Nittedal, og nå er hun også tilbake i 1. Slattum speidergruppe! Sarah har tidligere vært speider i gruppa, men sluttet for ca. ti år siden.

Vigdis Lien Olsen vil noen kjenne igjen som mammaen til Lars i AllWall og Vilde i flokken. Vigdis har lang fartstid som speider, og har bl.a. vært kretsleder i Romerike krets. I det siste har hun vært direktemedlem i kretsen, og har altså ikke tilhørt noen speidergruppe. Vigdis bor i Fetsund.

Anette Johansson er det ikke mange i vår gruppe som kjenner fra før, da hun til nå har vært speiderleder i en KFUK-gruppe i Fetsund. Anette er glad i å reise på tur og å finne på litt spennende speideraktiviteter, og har nå lyst til å prøve seg som leder hos oss. Anette kjenner Vigdis fra før, og har kanskje hørt rykter om de snille speiderne i gruppa vår?

Vi vil ønske alle tre varmt velkommen, og håper de vil trives som ledere hos oss. Første ordinære flokkmøte er planlagt til onsdag 26. mars i den gamle gymsalen på Ulverud grendeskole. Møtet vil være fra kl. 18:00 til 19:30 som tidligere. Før dette første møtet vil det bli innbudt til Familiefest på Hauger søndag 9. mars, slik vi også har hatt tidligere år. Foreldreforeningen ved Fest- og kakalotterikomiteen kommer tilbake med invitasjon til denne.