Grasrotandelen

Nå har også 1. Slattum fått registrert seg i Frivillighetsregisteret (med org. nr. 894 008 482), og det er nå mulig å velge speidergruppa som Grasrotandelmottaker. Grasrotandelen er en ordning hvor de som spiller selv kan velge hvor noe av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet deg til. Nå håper vi at så mange som mulig vil velge 1. Slattum speidergruppe!

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:

Norsk-tipping.no:
Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp 1 Slattum speidergruppe og enkelt knytte deg til.

Norsk Tipping Mobilspill:
Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side, deretter trykker du Oppdater. Deretter kan du søke opp 1 Slattum speidergruppe og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS:
Send kodeord GRASROTANDELEN 894008482 til 2020 (Tjenesten er gratis).

Kommisjonær:
Søk opp 1 Slattum speidergruppe på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp speidergruppa for deg på terminalen. Du finner også strekkoden her.

Dersom du ønsker å lese mer om Grasrotandelen, kan du ta en titt på Norsk Tipping sine sider om temaet her.

1 kommentar til “Grasrotandelen

  1. Tilbaketråkk: 1. Slattum speidergruppe » Grasrotandelen igjen

Det er stengt for kommentarer.