Ledere til flokken

Hei alle foreldre/foresatte til barn i 1. Slattum speidergruppe. Vi håper småspeiderne deres er fornøyd med speideren og den jobben som blir gjort der.

Sarah har takket ja til en midlertidig jobb på tre år i Tyskland (fra januar 2010) og kommer derfor dessverre til å måtte forlate speideren for en stund. Hun er veldig lei seg for det, fordi småspeiderne er og har vært en svært koselig og morsom gjeng å ha med å gjøre, og håper derfor å kunne fortsette om ca. 3 år. I mellomtiden ville det være bra om vi finner ny(e) medleder(e) til Jarle, for å kunne fortsette speiderarbeidet med en så stor og kjempeflott speiderflokk som vi har. Det er nå 16 småspeidere i gruppa og det blir litt mye for kun én speiderleder, så det er viktig at vi får inn noen som kan støtte Jarle i arbeidet med å holde møter og å bli med på turer i skog og mark.

Dersom du, eller en du kjenner, kunne tenke seg å bli speiderleder, vennligst ta kontakt med Jarle eller Sarah!