Julehilsen

Med bare to luker igjen på julekalenderen er det nå på tide med en liten julehilsen. 2009 har vært et innholdsrikt år i 1. Slattum, med møter, det årlige vinterkurset på Nythun, deltagelse på NM og landsleir og lederbytter. I troppen har Ragnhild og Jørn takket for seg etter flere år som aktive troppsledere, og Martin og Erlend har tatt over stafettpinnen. I flokken kom Jarle med fra høsten av, og han og Sarah har fått til en flott rekruttering her. Dessverre for oss reiser Sarah til Tyskland nå i jula, og vil da bli der i tre år, opptatt med studier. Vi ønsker henne lykke til, og takker for den tiden hun har hatt hos oss. Kanskje kommer hun innom på besøk en gang eller to? Heldigvis har Jarle vært i kontakt med andre tidligere speidere i gruppa, og nå for kort tid siden fikk vi heldigvis med oss en ny leder på laget. Vi ønsker Ingrid Holøyen Skjærbakken velkommen tilbake til 1. Slattum speidergruppe! I AllWall har vi år hatt opptagelse igjen, og det er også valgt nye ledere. Katrine har blitt lagleder, og Vetle lagass.

Som en liten julegave, kan jeg friste med at det nå er lagt ut mange nye bilder i fotoalbumet vårt. Det er bilder fra helt tilbake til 2007, fra leir på Kvernmoen, og til juleavslutning for troppen nå i 2009 (hvor det jammen dukket opp endel rovere også). Kos dere med bildene og gode minner.

Jeg vil til slutt få ønske alle ulvunger, speidere, rovere, ledere, alle foreldre som har bidratt med hjelp og deres familier en riktig god jul, og et spennende nytt speiderår! Vil også benytte sjansen til å minne om at 1. Slattum speidergruppe er registrert som Grasrotmottaker, og de som spiller hos Norsk Tipping har fortsatt muligheten til å registrere dette (se tidligere artikler om emnet).

Speiderhilsen Helene