Speideraksjonen 2010

28. april i år møtte flokk og tropp opp på Ulverud, klare til å gjøre en innsats for barn og unge i Øst-Timor. I ca. 1 1/2 time gikk speiderne rundt med bøsser, ringte på hos folk og fikk samlet inn penger.

Totalt ble det denne kvelden samlet inn kr 3.232,50!

Karen Johanne Strømstad, Generalsekretær Norges speiderforbund og Elisabeth Rasmusson, Generalsekretær Flyktninghjelpen, forteller dette: Pengene som samles inn i årets speideraksjon vil bidra til at mange unge får en utdanning de ellers ikke ville fått. Mangel på skoletilbud, og en usikker framtid har gjort mange barn og ungdommer i Øst-Timor motløse. Derfor er skolegang noe av det viktigste vi kan gi dem. Med et skoletilbud vil mange for første gang oppleve at de mestrer en oppgave. Tenk på hva det betyr for et menneske!

Har du lyst til å lese mer om årets speideraksjon, finner du mye informasjon her.