Snart tid for å reise til Nythun igjen!

Nå er det ikke lenge igjen til vi reiser på vinterkurs til Nythun Høyfjellstue. Mens vi venter kan det jo være spennende å lese litt om stedet vi skal til, de har egen hjemmeside her, og hvordan vær vi kan komme til å få kan du jo følge med på her.

I forrige uke ble det sendt ut avreiseinformasjon, pakkeliste og et skjema man kan bruke til å søke fri fra skolen mandag 28. januar til alle påmeldte. Har du ikke fått dette? Gi beskjed til Helene så fort som mulig, så sender jeg det ut. Husk også betalingsfristen som var 10. januar.

Litt oppsummert:
Avreise:
Vi reiser fra innfartsparkeringen ved Slattum bussholdeplass 25. januar kl. 15:30. Møt opp i god tid, helst før 15:10, slik at bussen kan pakkes!

Hjemkomst:
Mandag 28. januar ca. kl. 18:30, samme sted som avreise.

Alle reiser selvsagt i speiderskjorte og speiderskjerf!