Det nærmer seg leir…

Det nærmer seg slutten på skoleåret, og det betyr at det ikke er lenge igjen til leir heller. For de av dere som ennå ikke har betalt, finner dere betalingsinformasjon her.

Avreise til leiren vil skje lørdag 6. juli kl. 08:00 fra innfartsparkeringen ved Slattum bussholdeplass. Vi skal reise med buss sammen med Nittedal speidergruppe. Vi oppfordrer som vanlig til å møte opp i god tid så vi får pakket bussen. Busselskapet regner med ankomst Stavanger i 17-tiden. Retur fra Stavanger kl. 12.00 lørdag 13. juli.

Det ligger mye nyttig og fin informasjon på leirens egne hjemmeside, bl.a. finner dere Leir-ABC som kan gi svar på det meste. Her finner dere for eksempel informasjon om at dersom man vil sende brev til speiderne på leir, skal man benytte følgende adresse:

Speiderens navn
1. Slattum speidergruppe
Romerike Krets
Speiderlandsleir Stavanger 2013
Treskeveien 3
4043 HAFRSFJORD

Vi gleder oss til leir!
Stavanger 2013 logo