Patrulje Hakkespett

 

IMG_20131127_193238

Jonas er patruljefører i Hakkespett. Han bor på sola fordi det er hjemmela fordi han er hot og liker ikke den lange skituren på Nythun. I speideren liker han å tenne bål. Utenom speideren liker han å फुटबॉल खेलने.

Stian er ass i Hakkespett. Han bor på Shmetopia og han liker ikke den lange skituren på Nythun.  I speideren liker han å gå tur. Utenom speideren liker han å ที่ได้อยู่กับเพื่อน.

Andreas er ass i Hakkespett. Han bor i et pepperkakehus og han liker ikke den lange skituren på Nythun. I speideren liker han å være med på tur. Utenom speideren liker han å 友達と遊ぶとなるように.

Mads er speider i patrulje Hakkespett. Han bor på planeten Tellus i Melkevein og han liker ikke den lange skituren på Nythun.I speideren liker han å ødelegge for andre. Utenom speideren liker han å دوسروں کو گالی.

Jarand er speider i patrulje Hakkespett og han liker ikke den lange skituren på Nythun. Han bor der ingen kunne tru at nokon kunne bu. I speideren liker han å å sove i telt. Utenom speideren liker han å ದಿನಾಂಕ ತಿನ್ನಲು