Velkommen til nytt speiderår

Da er skolen i gang, og det er speideren også! Nytt skoleår betyr gjerne også ny enhet for mange, og vi har i år gleden av å ønske mange nye småspeidere velkommen til Flokken (3. og 4. klasse). Troppen (5.-10. klasse) ønsker også nye speidere velkommen, og vi håper at roverlaget vårt AllWall (16 år+) blir blåst liv i av nye rovere.

Vi har denne høsten dessverre ikke noe tilbud til årets 1. og 2.-klassinger, da vi foreløpig ikke har ledere til å drive Beverkolonien, men vi revurderer løpende om det skulle komme noen ivrige voksne som kunne tenke seg å bedrive speiderarbeid og gi dette tilbudet til de minste.

Roverne starter opp i dag, tirsdag 6. september med et møte på Café Stund, og vil da planlegge sine aktiviteter.
Troppen startet opp i forrige uke, og vil ha sine møter onsdager kl. 18:30-20:00. Ledere er Jarle, Halvor og Anders.
Flokken starter opp i morgen, onsdag, og møtene vil være onsdager kl. 18:00-19:00. Ledere er Stefan, Morten, Marte og Helene.

Vel møtt alle speidere, og husk; Alltid beredt!